Praktisch

Een afscheidsreportage kan op verschillende momenten starten, nog bij leven, waarbij dan foto;s gemaakt worden van de laatste momenten samen. Bij het afscheid thuis, daarbij kun je bijvoorbeeld denken bij het moment van sluiten van de kist. Bij de dienst, of op het kerkhof. Of een combinatie van deze momenten.

Dit alles gaat uiteraard in overleg. Met de uitvaartverzorger en/of met direct betrokkenen. Soms is telefonisch overleg voldoende, soms is een persoonlijk gesprek vooraf wenselijk.

Kosten

De kosten hangen af van uw wensen.
Basistarief is € 275,= waarbij de uitvaartdienst (max 2 uur) vastgelegd wordt, incl. fotoboek en reiskosten. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer) en later volgt een basis fotoboek met linnen kaft.
Vooraf is er telefonisch overleg. Wilt u deze optie zonder fotoboek, dan zijn de kosten € 220,=

Uitgebreid: Fotografie op 2 locaties (bijvoorbeeld: afscheid thuis en dienst, dienst en kerkhof, max 4 uur) € 415,=. Incl. fotoboek, usb-stick in houten bewaardoos en reiskosten. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer), later volgen de foto’s op een houten usb-stick in een houten bewaardoosje en een basis fotoboek met linnen kaft.
Vooraf is er telefonisch overleg.

Compleet: Fotografie op 2 of 3 locaties. Denk daarbij aan afscheid thuis, een avondwake en een dienst, of iedere andere combinatie. € 675 Incl. luxe fotoboek in bewaardoos, houten usb stick in houten bewaardoosje en reiskosten. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer), later op een houten usb-stick en het luxe fotoboek in een bewaardoos.
Vooraf is, indien mogelijk, persoonlijk gesprek of een telefonisch gesprek.


Voor speciale situaties hanteer ik speciale prijzen. Neem bij twijfel contact op.

Reacties zijn gesloten.