Praktisch/prijzen

Een afscheidsreportage kan op verschillende momenten starten, bij leven, waarbij dan foto;s gemaakt worden van de laatste momenten samen. Bij het afscheid thuis, daarbij kun je denken aan het moment van sluiten van de kist. Bij de dienst, of op het kerkhof. Of een combinatie van deze momenten.

Dit alles gaat uiteraard in overleg. Met de uitvaartverzorger en/of met direct betrokkenen. Soms is telefonisch overleg voldoende, soms is een persoonlijk gesprek vooraf wenselijk.

Kosten

Als ik in een gesprek deze vraag krijg, dan vraag ik: wat is je budget, wat kun je missen? Vaak wordt op de afscheidsfotograaf beknibbeld, en gekozen voor een bevriend iemand die ook wel eens foto’s maakt. Een gemiste kans, je krijgt zoveel terug voor de professionele dienstverlening van een afscheidsfotograaf. Misschien zijn er posten waar je minder aan uit kunt geven? Hier onder richtlijnen, maar voor speciale situaties hanteer ik speciale prijzen. Neem bij twijfel contact op.


Basistarief is € 220,= waarbij de uitvaartdienst (max 2 uur) vastgelegd wordt, incl. reiskosten*. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer)
Vooraf is er telefonisch overleg via de uitvaarleider of direct met nabestaanden. Wilt u deze optie met een fotoboek met linnen kaft, dan zijn de kosten € 275,=

Uitgebreid: Fotografie op 2 locaties (bijvoorbeeld: afscheid thuis en dienst, dienst en kerkhof, max 4 uur) € 415,=. Incl. fotoboek, usb-stick in houten bewaardoos en reiskosten*. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer), later volgen de foto’s op een houten usb-stick in een houten bewaardoosje en een basis fotoboek met linnen kaft.
Vooraf is er telefonisch overleg.

Compleet: Fotografie op 2 of 3 locaties. Denk daarbij aan afscheid thuis, een avondwake en een dienst, of iedere andere combinatie. € 675 Incl. luxe fotoboek in bewaardoos, houten usb stick in houten bewaardoosje en reiskosten*. U ontvangt binnen 56 uur de foto’s digitaal (via we-transfer), later op een houten usb-stick en het luxe fotoboek in een bewaardoos.
Vooraf is, indien mogelijk, persoonlijk gesprek of een telefonisch gesprek.

  • Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf mijn woonplaats Reusel, meer km’s à € 0,30 per km.Reacties zijn gesloten.