Reacties

Wanneer het fotoboek klaar is ga ik deze meestal persoonlijk brengen. Zo in de brievenbus stoppen, dat kan niet, het kan confronterend zijn om ineens de foto’s van de uitvaart te zien. Daarom geef ik het boek af, en soms bekijken we de foto’s samen, maar mensen kiezen er ook voor om alleen te kijken op het moment dat hen uitkomt.
De mooiste complimenten ervaar ik wanneer ik mensen tegenkom op de begraafplaats, dagen, weken, soms maanden na de uitvaart en mij vertellen hoe blij ze zijn. Soms komt er een reactie op de mail. Hieronder vind je er een paar.

De manier waarop jij je oms ons heen bewogen hebt die voelde heel natuurlijken vertrouwd

Dank je wel Diana, ze zijn prachtig.
We vinden het fijn om er af en toe naar te kunnen kijken.

Groetjes,

Hi Diana, ik wilde je nogmaals een berichtje sturen om je te bedanken. Alleen nu zie ik dat mijn eerste bericht nooit afgeleverd is. Dus dan maar een combi. We zijn zo ontzettend blij met de foto’s die je voor ons hebt gemaakt. We bekijken ze nog dagelijks en halen er zoveel kracht en troost uit. Zo mooi en waardevol hoe je zoveel details, emotie en gevoel hebt weten vast te leggen. Een bijzondere kwaliteit waar je echt heel trots op mag zijn! Enorm bedankt!! ??

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Reacties zijn gesloten.