Reacties

Wanneer het fotoboek klaar is ga ik deze meestal persoonlijk brengen. Als het toch via de brievenbus gaat laat ik dat altijd even weten. Het kan confronterend/emotioneel zijn om ineens de foto’s van de uitvaart te zien. Soms bekijken we de foto’s samen, maar mensen kiezen er ook voor om alleen te kijken op het moment dat hen uitkomt.
Mooie complimenten ervaar ik wanneer ik mensen tegenkom op de begraafplaats, dagen, weken, soms maanden na de uitvaart en mij vertellen hoe blij ze zijn. Soms komt er een reactie op de mail. Hieronder vind je er een paar.

We hebben getwijfeld of we een uitvaartfotograaf wilden bij de uitvaart van mijn vader. Maar wat zijn wij blij dat we toch Diana gevraagd hebben om het afscheid vast te leggen!
Het was of ze was opgegaan in de omgeving, zo onopvallend mogelijk was ze aanwezig. Prima op de hoogte wanneer ze waar moest zijn om het afscheid perfect vast te leggen, maar niet één keer op de voorgrond of geregisseerd. Met respect voor alle aanwezigen heeft ze de dag van de uitvaart geweldig vast gelegd.
Een snelle, digitale levering nadien van de gemaakte foto’s en daarna een mooi boekje van een selectie van foto’s.
Mocht je twijfelen over uitvaartfotografie dan kunnen wij je Diana van harte aan bevelen! Dit kun je maar één keer doen, maar je krijgt er een dierbaar naslagwerk voor terug. Wij hebben het fotoboek al diverse keren weer terug gekeken en dat roept telkens weer kostbare herinneringen op. Daar zijn we dankbaar voor. (augustus 2023, via google review)

De manier waarop jij je oms ons heen bewogen hebt die voelde heel natuurlijken vertrouwd

Dank je wel Diana, ze zijn prachtig.
We vinden het fijn om er af en toe naar te kunnen kijken.

Groetjes,

Hi Diana, ik wilde je nogmaals een berichtje sturen om je te bedanken. Alleen nu zie ik dat mijn eerste bericht nooit afgeleverd is. Dus dan maar een combi. We zijn zo ontzettend blij met de foto’s die je voor ons hebt gemaakt. We bekijken ze nog dagelijks en halen er zoveel kracht en troost uit. Zo mooi en waardevol hoe je zoveel details, emotie en gevoel hebt weten vast te leggen. Een bijzondere kwaliteit waar je echt heel trots op mag zijn! Enorm bedankt!! ??

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Reacties zijn gesloten.