Wie is Diana?

Ik ben Diana Kors (1965), Na jarenlange fotografie ervaring en diverse cursussen/opleidingen in de fotografie en sociale sector ben ik in staat de sfeer vast te leggen in een reportage, zodat daar een herinneringsboek uit gemaakt kan worden, waar je in bladert met een lach en een traan.

Passie en plezier in je werk en leven vind ik belangrijk. En natuurlijk weet ik dat het leven niet alleen plezier is. Maar ik ben wel overtuigd dat je zelf je leven maakt, wat je overkomt kun je niet altijd beïnvloeden, hoe je ermee omgaat wel.  Omdat passie in mijn werk voor mij belangrijk is, ben ik daar vaak naar op zoek (geweest). Daardoor heb ik veel gedaan, soms met succes, soms zonder succes, maar intussen met veel ervaring en meestal met plezier.  In mijn werk als afscheidsfotograaf komt mijn werk- en levenservaring goed van pas. Ik weet hoe het is om een dierbare te verliezen, ik ken de ervaring rondom de dagen van het afscheid.
Uiteraard heb ik de nodige foto-opleidingen gedaan. Tijdens de coronaperiode 2020/2021 heb een aantal specialisaties gevolgd. Ik heb Documentaire Fotografie afgerond aan de School voor Fotografie in Breda, ik ben gecertificeerd als Moment Design Fotograaf daarnaast opleiding Natuurlijk Licht Fotografie afgerond. Waardevolle aanvullingen zoals ik de fotografie ervaar: fotograferen dat en met wat er is, in de omstandigheden (weer, licht e.d.) zoals ze zijn.

Reacties zijn gesloten.